'Opleiding Casemanager Pro'

 

Het vak als casemanager kun je niet alleen leren als je voldoende kennis hebt van de geldende Wet- en regelgeving. Het gaat om de expliciete kennis én combinatie van de geldende regels samen met de juiste gespreksvaardigheden en de praktische ervaring van hoe een verzuimdossier écht doorlopen dient te worden. Veelal ben je tijdens zo'n opleiding ook al actief binnen het werkveld. Juist dan is het prima om jouw casuïstiek in te kunnen brengen tijdens onze lessen en webinars. Veel opleiders kiezen tegenwoordig voor een verkort opleidingsprogramma. Het Centrum voor Training & Opleiding gelooft in een grondig doorlopen opleiding waarin alle aspecten rondom het re-integratieproces bij verzuim uitvoerig zijn doorlopen én getoetst. Wij hanteren daarbij een praktische en laagdrempelige benadering met veel interactieve momenten. Maak dus gebruik van onze deskundige ervaring op het gebied van de regels maar juist ook de praktische uitvoering daarvan. Geen vraag blijft onbeantwoord en deel met ons in het succes dat afgelopen jaren is gecreëerd. 

Voordelen

  • je kunt op ieder moment beginnen;
  • de meeste 1:1 contact momenten van alle vergelijkbare opleidingen;
  • enige opleider mét praktische stage ervaring;
  • succesvol bewezen kennis voor aantoonbare kostenreductie;
  • periodieke oefentoetsen;
  • persoonlijk introductiegesprek. 

Geen vraag blijft onbeantwoord, kennis komt dichterbij!

Meld je nu aan bij de Opleiding Casemanager Pro

24-uur online beschikbaar

De applicatie is bereikbaar via desktop, laptop, mobile en tablet. De online lessen  kunnen bekeken worden wanneer het jou uitkomt. 

Formats vrij beschikbaar

Handige formats van brieven e.a. tools kun je direct in de praktijk gebruiken. Deelnemers ontvangen bij iedere les handige worksheets en andere bijlagen.

12 Webinars

Iedere maand gaan wij online met alle gebruikers tijdens webinars voor een toelichting op de onderwerpen. Daarbij worden ook vragen over de praktijk behandeld.

Interactie 

Bij alle onderdelen kun je reacties en vragen stellen waarop wij maar ook andere gebruikers kunnen reageren. Geen vraag blijft onbeantwoord!

Kies nu voor de meest uitgebreide online opleiding!

Bekijk het uitgebreid opleidings- programma!

Een opleiding wordt erkend door de deelnemers die het programma doorlopen hebben. Benieuwd naar ons opleidingsaanbod, klik hier
Meld je nu aan bij de Opleiding Casemanager Pro